Donateursservice

Ben je donateur van het Oranje Fonds en heb je een vraag of wil je een wijziging doorgeven? Dan kun je terecht bij de Donateursservice!

Hartelijk dank voor je steun

In de eerste plaats: hartelijk dank! Dankzij de steun van onze donateurs kan het Oranje Fonds zich sterk maken voor een land met meer contact en betrokkenheid. Zodat iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat.

Heb je een vraag of wijziging?

Wijziging of vraag doorgeven

Bellen of mailen

Je kunt Pauline Mebrahtu of Angélique van Dijk bellen (Telefoon: 030 6564524), of per mail: donateursservice@oranjefonds.nl.

Word Vriend of doe een gift

Dankzij de steun van onze donateurs kunnen wij er zijn voor deze sociale initiatieven. Groot of klein, alle giften doen ertoe! Word bijvoorbeeld donateur met een maandelijkse bijdrage of eenmalige gift, ga met ons in gesprek over nalaten via uw testament of open een Oranje Fonds op Naam.

 

Laat je inspireren

Soms wil je meer doen. Een bijdrage leveren om écht het verschil te maken in het leven van mensen. Ontvang nu het Oranje Magazine over bijzondere projecten en de mensen die ze mogelijk maken. Bestel vrijblijvend het Oranje Magazine.

Heb je een klacht?

Is er sprake van onvrede over een toekenning, handeling of gedraging van het Oranje Fonds of één van onze medewerkers? Dan biedt ons klachtenreglement uitkomst.

Donateursservice

Postbus 90 - 3500 AB Utrecht
T 030 656 45 24
E donateursservice@oranjefonds.nl

Hartelijk dank voor je steun!

Bekijk de preview

Vragen? Neem dan contact op met: