Donateursservice

Bent u (nieuwe) donateur van het Oranje Fonds en heeft u een vraag? Of wilt u opzeggen? Dan kunt u terecht bij de donateursservice. Het Oranje Fonds maakt zich sterk voor een land met meer contact en betrokkenheid. Zodat iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat. Hartelijk dank voor uw steun!

Heeft u een vraag of wijziging?

Bellen of mailen

U kunt contact opnemen met Pauline Mebrahtu (T 030 23 39 313) of Angélique van Dijk (T 030 23 39 327), of per mail: donateursservice@oranjefonds.nl.

Doe een gift of word Vriend

Mede dankzij duizenden donateurs kan het Oranje Fonds sociale projecten steunen. Doe je mee? Maak sociale projecten mogelijk met een eenmalige gift of word Vriend. Blijf op de hoogte via onze maandelijkse nieuwsbrief.

Werving op straat of aan de deur

Het Oranje Fonds werft op verschillende manieren nieuwe donateurs. Het aanspreken van mensen op straat of aan de deur is daarbij al jaren een belangrijke manier om donateurs te werven. We vragen hierbij om een structurele donatie. Wilt u ons liever steunen met een eenmalige gift? Ook dat is zeer welkom en is mogelijk via dit formulier.

Periodiek schenken met belastingvoordeel

U kunt het Oranje Fonds steunen op een manier die voor u en voor ons heel voordelig is. Wanneer u ons minimaal voor een periode van 5 jaar steunt, dan is uw gift volledig aftrekbaar en krijgt u een deel van uw gift terug. Meer informatie vindt u hier. Of neem contact op met Judith van Kranenburg, T 030 23 39 363, E judith.van.kranenburg@oranjefonds.nl

Nalaten

Wellicht overweegt u het Oranje Fonds op te nemen in uw testament. Dit kan door middel van een erfstelling of een legaat. Meer informate vindt u hier. Of neem contact op met Judith van Kranenburg, T 030 23 39 363, E judith.van.kranenburg@oranjefonds.nl

Laat u inspireren

Soms wil je meer doen. Een bijdrage leveren om écht het verschil te maken in het leven van mensen. Ontvang nu Oranje, een gloednieuw magazine over bijzondere projecten en de mensen die ze mogelijk maken. Bestel vrijblijvend het magazine Oranje.

Heeft u een klacht?

Is er sprake van onvrede over een toekenning, handeling of gedraging van het Oranje Fonds of één van onze medewerkers? Dan biedt ons klachtenreglement uitkomst.

Donateursservice

Postbus 90 - 3500 AB Utrecht
T 030 656 45 24
E donateursservice@oranjefonds.nl

Hartelijk dank voor uw steun!

Vragen? Neem dan contact op met:

Pauline Mebrahtu

Medewerker donateursservice
pauline.mebrahtu@oranjefonds.nl
030 233 93 13

Anderen bekeken ook