Uw nalatenschap doet ertoe!

Vindt u het ook zo belangrijk, een samenleving waarin iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat? Gelijke kansen, voor elkaar zorgen. Het tegengaan van eenzaamheid, bij jongeren en ouderen. U kunt het verschil maken door het Oranje Fonds te steunen. Zodat we projecten steunen die ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen in onze samenleving. Uw nalatenschap doet ertoe!  

Vraag de brochure aan

Steeds meer mensen denken erover na en overwegen het. Het regelen van je nalatenschap. Daarom heeft het Oranje Fonds speciaal een brochure ontwikkeld, waarin u alles leest wat u wilt weten over nalaten aan het Oranje Fonds.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie aanvragen?

Hoe werkt het?

Overweegt u het Oranje Fonds te steunen met uw nalatenschap? Dan is het belangrijk om vast te leggen wat uw wensen zijn in een testament. In het stappenplan leest u hoe u stap voor stap uw testament kunt regelen.

Stappenplan

Het verhaal van Marco & Esther doet ertoe!

“Niet denken vanuit beperkingen, maar kijken naar iemands mogelijkheden.” 

“Marco en ik hebben geen kinderen en willen dat ons geld ten goede komt aan jongeren. We zijn niet rijk, maar we hebben wel een huis.” Na het overlijden van haar ouders ging Esther samen met haar partner nadenken over hun nalatenschap.

Lees hier het hele verhaal van Marco & Esther

Wist u dat het Oranje Fonds ook regelmatig als executeur benoemd wordt? Wij zorgen ervoor dat uw nalatenschap netjes en zorgvuldig afgewikkeld wordt. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met onze adviseur Frances voor persoonlijk advies. 

Neem contact op met onze adviseur Frances

Het geeft rust, voor uzelf en eventuele nabestaanden, om uw nalatenschap goed te regelen. Wilt u meer weten en vrijblijvend kennismaken? Onze adviseur Filantropie en nalatenschappen, Frances Hilbers-Kuijs helpt u graag.

Neem contact op met Frances

Dankzij nalatenschappen kunnen we initiatieven die ertoe doen steunen