Bedrijven & partners

Het Oranje Fonds steunt projecten die mensen met elkaar verbinden. Met geld, aandacht en kennis. Ook als bedrijf kunt u ervoor zorgen dat niemand in Nederland er alleen voor staat. Wilt u samenwerken met het Oranje Fonds? We bespreken graag uw wensen in een persoonlijk gesprek.

Door samenwerking met het Oranje Fonds bent u in ieder geval verzekerd van deskundig advies, goede screening van projecten en organisaties en van een transparante, snelle en zorgvuldige financiële afhandeling van alle zaken die met uw gift te maken hebben.

Bent u benieuwd hoe andere bedrijven met ons samenwerken? Dit zijn enkele voorbeelden:

Douwe Egberts

Douwe Egberts is onze partner in ontmoeting. Sinds 2008 slaan we de handen ineen om van de jaarlijks terugkerende Burendag een succes te maken. Ieder jaar doen een miljoen mensen mee in duizenden buurten in Nederland.

Tempo-Team

Ons programma 'Meer kansen Voor Jongeren' helpt jongeren bij het halen van een startkwalificatie, het vinden van een baan en een betere participatie in de samenleving. Tempo-Team ondersteunt hierin met coachinggesprekken en sollicitatietrainingen. 

GAMMA

Bouwketen GAMMA steunt al jaren NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ze geven 25% korting op alle klusmaterialen die organisaties bij de bouwmarkt kopen. Ook de vrijwilligers zelf krijgen een bedankje in de vorm van een korting. Tot slot roept GAMMA zijn eigen medewerkers en klanten op om zelf ook mee te doen aan NLdoet. Zo heeft het hoofdkantoor in 2018 een wijkcentrum opgeknapt in Hilversum.

RegioBank

De adviseurs van RegioBank voeren lokaal campagne en roepen mensen op om collectant te worden voor de Oranje Fonds Collecte. Ook zorgen ze dat het opgehaalde geld veilig wordt afgedragen. Daarmee geven ze invulling aan de ambitie om 'dichtbij' te zijn en bij te dragen aan lokale verbondenheid.

U kunt ons ook online eenmalig steunen, of een bijdrage overmaken via NL70INGB0000888444 t.n.v. Stichting Oranje Fonds te Utrecht. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden tot samenwerking met het Oranje Fonds? Lees onze brochure!
 

Vragen? Neem dan contact op met:

Saskia van der Kooy

Relatiemanager Zakelijke Markt
Saskia.van.der.Kooy@oranjefonds.nl
030 23 39 350