Word bedrijfspartner van het Oranje Fonds

Wil jij met jouw bedrijf investeren in een sociale samenleving? Word bedrijfspartner! Samen kunnen we ervoor zorgen dat niemand in Nederland er alleen voor staat en iedereen mee kan doen.

placeholder

We richten ons op steun aan kwetsbare mensen om aansluiting te vinden en mee te kunnen doen in onze maatschappij. Onze thema's hebben dan ook een grote urgentie: Betrokken buurten, Samen uit de eenzaamheid, Meer kansen in het leven, Samen uit de armoede en Zorgen voor elkaar. 

Samen kiezen we het meest passende onderwerp en ontwikkelen we een samenwerking op maat. Daarbij kunnen we jouw gezamenlijke zichtbaarheid realiseren, medewerkers betrekken en sturen op zoveel mogelijk maatschappelijke impact.

Samen doen we ertoe

Als we samenwerken, maken we het verschil. Door onze krachten te bundelen kunnen we:

  • De betrokkenheid van mensen in buurten vergroten.
  • Eenzame ouderen helpen aan meer sociaal contact.
  • Kwetsbare jongeren helpen bij het vinden van  een baan, zodat ze kunnen meedoen in de samenleving.
  • Mensen helpen die onder de armoedegrens leven om een stap uit de armoede te zetten.
  • Investeren in innovatieve sociaal ondernemers, zodat zij verder kunnen groeien.

Als grootste sociale fonds van het land zijn we altijd dichtbij én hebben we een landelijk bereik. Met een financiële bijdrage, kennis, expertise of inzet van medewerkers kunnen we samen een maximale impact voor de samenleving realiseren.

We gaan graag met jou in gesprek
Heb je interesse in een samenwerking met het Oranje Fonds? Als partner kun je met een bedrijfsfonds op naam, programma of themapartnerschap je gift laten besteden in een specifieke regio of aan een bepaalde doelgroep of thema en het partnerschap activeren binnen onze campagnes. We bespreken graag met jou de mogelijkheden. Neem contact op met Astrid Berman, Adviseur Zakelijke Partnerschappen: astrid.berman@oranjefonds.nl | 06 82 31 71 05.

Onze partners
Benieuwd met wie wij samenwerken om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen in de samenleving? Bekijk het overzicht of steun ons direct met een gift.

Vragen? Neem dan contact op met: