NLdoet: 15 en 16 maart 2019

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Doe je mee?

Voor vrijwilligers

Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 15 en 16 maart 2019 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook!
Lees meer 

Voor klusaanbieders

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken opgelet! Dit is jullie kans om een grote klus te klaren, jullie organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 15 en 16 maart 2019! Aanmelden voor 2019 kan vanaf november 2018.
Lees meer 

Meedoen

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Het hele Koninkrijk DOET

Onder de namen NLdoet, ARUBA DOET, BON DOET, CURA DOET, Statia DOET en SXM DOET deed het hele Koninkrijk mee.

Terugblik 2018

Tijdens NLdoet op 9 en 10 maart 2018 gingen ruim 375.000 vrijwilligers aan de slag bij zo'n 9.800 activiteiten. Gemiddeld zetten deelnemers zich tijdens NLdoet vier uur lang in. Dit zorgde deze editie voor een recordaantal van rond de 1,5 miljoen uur extra vrijwillige inzet voor anderen!

Steun het vrijwilligerswerk

Voelt u zich betrokken bij onze samenleving? Wilt u naast NLdoet ook op een andere manier sociale projecten steunen?
Vanaf 2 euro per maand bent u al Vriend van het Oranje Fonds!

Steun het vrijwilligerswerk​

Volg NLdoet op:

Volg NLdoet op twitterVolg NLdoet op Facebook

Vragen? Neem dan contact op met:

Marinka Peerdemann

Communicatieadviseur
marinka.peerdemann@oranjefonds.nl
030 233 93 68