'Ik had heel erg het idee dat ik nooit begrepen werd'

'Ik had heel erg het idee dat ik nooit begrepen werd'

Toen de ouders van Yaron in een vechtscheiding belandden en er binnen de familie ook nog drank in het spel was, ging het bergafwaarts met hem. Hij zocht zelf zijn toevlucht in alcohol, om zijn emoties niet te voelen. Totdat hij Remco leerde kennen.

Noord-Holland, Haarlem

2019
65.000,=

Remco is coach bij Stichting Bedrijf & Samenleving Haarlem en Omstreken. Deze stichting werd negen jaar geleden opgericht met als doel het bedrijfsleven in contact te brengen met kansarme doelgroepen; kinderen, (zwerf)jongeren, immigranten en mensen die problemen hebben om te kunnen werken.

Zo werd Yaron gekoppeld aan coach Remco. Die hulp kwam voor hem precies op het goede moment. "Ik was compleet het vertrouwen kwijt in mezelf en in andere mensen." Zij hebben in het verleden soortgelijke dingen meegemaakt met hun ouders en veel raakvlakken. "We praten heel veel, we stoppen eigenlijk niet. En we maken muziek, koken samen, van alles."

"Ik zit nu zoveel beter in mijn vel", zegt Yaron. "Ik sta zekerder in het leven en heb er echt weer zin in. De hulp van Remco heeft een grote impact gehad."

Het Oranje Fonds steunt Bedrijf & Samenleving, zodat kwetsbare jongeren gelijke kansen krijgen en er niet alleen voor staan. Help je mee zodat we dit soort projecten kunnen blijven steunen? Bekijk wat jij kan doen!

 

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Ja, ik blijf graag op de hoogte