Vrienden en vrijwilligers

Het Oranje Fonds maakt zich sterk voor een land met meer contact en betrokkenheid. Zodat iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat. Doe je mee?

Doe mee als Vriend

Jouw financiële steun is hard nodig. Zo groeien kinderen niet op in armoede, krijgen eenzame ouderen een maatje, komen jongeren samen in een opgeknapt wijkcentrum en brengt de buurttuin mensen bij elkaar. Steun je het Oranje Fonds met een maandelijkse gift van bijvoorbeeld 5 euro? Welkomstattentie: een mooie set van 10 ansichtkaarten of unieke Koninklijke verjaardagskalender.

Word Vriend van het Oranje Fonds 

Doe mee als vrijwilliger

Overal in Nederland hebben mensen een tijd een Maatje nodig. Om te helpen of advies te geven of mee te gaan naar moeilijke dingen. Er zijn wandelmaatjes, leesmaatjes, boodschappenmaatjes, schuldhulpmaatjes, huiswerkmaatjes, sportmaatjes nodig. Heb je interesse? Wil je meer weten?

Ga naar Maatjesgezocht.nl

Wil je op de hoogte blijven als er Maatjes worden gezocht in jouw gemeente? Dat kan (vrijblijvend) met de servicemail Maatjes Gezocht.

Ontvang servicemail Maatjes

Burendag 2019

Doe je met je buren mee aan Burendag op 28 september? In juni start de inschrijving. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als mensen elkaar ontmoeten en naar elkaar omkijken.

Houd mij op de hoogte

Of met een persoonlijk gebaar

Ken je iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken?

Verras iemand met een kaartje

Meer weten?

Contact Vrienden 

Hartelijk dank voor je betrokkenheid!

Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor.