Uw gift doet ertoe

Vindt u het ook zo belangrijk, een samenleving waarin iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat? Gelijke kansen, voor elkaar zorgen. Het tegengaan van eenzaamheid, bij jongeren en ouderen. U kunt het verschil maken door het Oranje Fonds te steunen.

Met een schenking vanaf € 10.000, = kunnen we samen met u bekijken wat het beste bij u past en hoe we met uw gift impact in de samenleving kunnen vergroten. Bijvoorbeeld door een specifiek thema te steunen. Of een eigen Fonds op Naam op te richten.

“Sinds ik Martijn ken voel ik me minder eenzaam. Zonder hem had ik veel dingen zelf moeten uitzoeken.”
- Wasem uit Syrië over zijn taalmaatje Martijn.

Vraag onze themagift informatiefolder aan

Themagift Samen tegen Eenzaamheid

In Nederland voelt 1 op de 10 Nederlanders zich erg eenzaam. Daarom versterkt het Oranje Fonds sociale initiatieven zoals maatjesprojecten. U kunt deze belangrijke initiatieven steunen met een Themagift aan het Oranje Fonds. Daarmee help u eenzaamheid verminderen. Meer weten? Vraag de informatiefolder aan. 

Dankzij uw gift kunnen we initiatieven die ertoe doen steunen. We betrekken u dan ook graag bij het werk van het Oranje Fonds en houden u persoonlijk op de hoogte van de besteding van uw gift door onze activiteiten en resultaten op dat thema en alle relevante ontwikkelingen met u te delen.

Oranje Fonds op Naam

Wilt u het verschil maken in het leven van een ander? U kunt door een schenking bij leven of een testamentaire beschikking een Oranje Fonds op Naam instellen, waarmee u sociale projecten steunt in Nederland. Het is in principe bedoeld voor onbepaalde tijd en wordt apart door ons beheerd én geadministreerd. Samen kunnen we ervoor zorgen dat niemand er alleen voor staat.

“Het is echt een partnership, waarbij wij het geld ter beschikking stellen. En het Oranje Fonds de kennis en de kunde om dat goed te bestemmen.” 

- Han en Gieneke, betrokken schenkers bij het Oranje Fonds

Lees hier waarom Han en Gieneke een Fonds op Naam zijn gestart

Overweegt u initiatieven te steunen via het  Oranje Fonds? Dat waarderen wij enorm. Uw gift maakt een wezenlijk verschil. Onze adviseur Filantropie, Frances Hilbers, staat u bij met deskundig advies en gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij gaan graag met u in gesprek

placeholder

Frances Hilbers

Adviseur Filantropie & Nalatenschappen - Filantropie-advies voor particulieren
030 233 93 60