'Je wil je kind iets kunnen geven, maar dat kan niet altijd'

'Je wil je kind iets kunnen geven, maar dat kan niet altijd'

In Nederland leven zo'n 300.000 kinderen in armoede. Zij hebben minder mogelijkheden dan leeftijdsgenootjes. Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes organiseert feestjes voor kinderen waarvan de ouders niet genoeg geld hebben om dat zelf te doen.

Utrecht, Amersfoort

2019
45.000,=

Langdurig leven in armoede heeft blijvende impact op kinderen. Sociale uitsluiting, onzekerheid, het niet mee kunnen doen, niet gehoord worden. Landurige armoede geeft littekens. Het is van invloed op de persoonlijke en psychische ontwikkeling van een kind en vergroot de kans op achterstand.

Daarom organiseert Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes speciaal voor kinderen in armoede een fijn kinderfeestje. Zodat zij tóch hun verjaardag kunnen vieren met hun vriendjes en vriendinnetjes. De stichting doet dat samen met ouders, verzorgers en hulpverleners, op basis van de interesses van het kind en de mogelijkheden binnen het gezin.

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes is gesteund door het Oranje Fonds. Help je mee zodat we deze projecten kunnen blijven steunen en niemand er alleen voor staat? Bekijk wat jij kan doen.

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Ja, ik blijf graag op de hoogte