Oranje Fonds Collecte 2019

Kinderen groeien niet op in armoede. Mevrouw de Vries van 89 voelt zich niet eenzaam. En mensen met een beperking worden niet beperkt in het leven. Vanzelfsprekend, toch?

Helaas is dat niet altijd zo. Daarom zijn er stichtingen en verenigingen zoals die van u die zich inzetten voor een ander, zodat niemand in Nederland er alleen voor staat. Het Oranje Fonds steunt deze organisaties. Tijdens de collecte van 11 t/m 15 juni 2019 doen we dat op een unieke manier: 50% van de opbrengst gaat naar uw organisatie, de andere helft naar sociale projecten in de provincie waar gecollecteerd is. Zo wordt het geld 100% goed en lokaal besteed!

Doneer online

Of word Vriend

Let op: de aanmelding voor de Oranje Fonds huis aan huis Collecte is inmiddels gesloten. U kunt met uw stichting of vereniging nog wel meedoen aan de Online Collecte!

Online collecte

Met de Oranje Fonds Collecte Online kun je heel makkelijk geld ophalen voor een organisatie. Dat kan in combinatie met de deurcollecte, maar hoeft niet. Om mee te doen op het Online Collecte Platform heb je een account nodig in Mijn Oranje Fonds. 

Naar Mijn Oranje Fonds

Veelgestelde vragen

Lees het antwoord op onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact op met ons collecteteam via collecte@oranjefonds.nl of telefonisch via 0900-4488448. We staan graag voor u klaar.

Terugblik 2018

Benieuwd wat u kunt verwachten als u meedoet met de Oranje Fonds Collecte? Vijf oud-deelnemers vertellen over hun ervaringen. Lees meer

De collecte levert ook mooie gesprekken op met mensen uit het dorp
Ankie Feldbrugge, dorpshuis Waterlandkerkje

Vragen? Neem dan contact op met:

Lisanne de Keijzer

Coördinator collecte
lisanne.de.keijzer@oranjefonds.nl
030 233 93 67

Anderen bekeken ook