Aanvragen

Uw organisatie draagt bij aan een sociaal verbonden Nederland. U ziet waar het beter kan en ontwikkelt activiteiten, als vrijwilliger of als professional. Wilt u een aanvraag doen voor een sociaal project? Klop eens aan bij het Oranje Fonds!

Geld aanvragen? Doe eerst de projectcheck

Lees hier alles over de aanvraagprocedure

Caribisch deel van het Koninkrijk

Waarom het Oranje Fonds mensen bij elkaar brengt

Body: 

Er zijn mensen in uw buurt die zich op dit moment alleen voelen. Of buitengesloten. Mensen van wie u het soms niet verwacht. En vaker dan u denkt. Daarom doen wij ons best voor een land waarin mensen er voor elkaar zijn.

Ontdek het nu
Voorbeelden van projecten die wij steunen

‘We willen weggooien tegengaan’

‘De bezoekers van het Repair Café zijn erg tevreden over de gedane reparaties, wat ook blijkt uit een goed gevulde fooienpot.

‘Sinds ik hier werk ben ik gelukkiger’

“Stichting Juttersgeluk, de naam zegt het al. Het is echt een geluk als je hier komt. Eerst deed ik niets en zat ik thuis, nu kom ik met een lach hiernaartoe.”

Fonds op Naam: VN Decennium Sociaal

Body: 

Het Oranje Fonds heeft met hulp van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid het Oranje Fonds op Naam VN Decennium Sociaal opgezet. Dit fonds steunt sociale projecten op het gebied van maatschappelijk welzijn, die bijdragen aan de inclusie van mensen van Afrikaanse afkomst.

Lees alles over dit fonds

Wilt u een aanvraag doen voor uw project?

Doe de projectcheck

De mooie verhalen die we je willen vertellen

Body: 

Achter elk project dat wij steunen zitten prachtige verhalen. Verhalen over mensen die voor anderen klaarstaan, mensen die hun eigenwaarde terugvinden en mensen die anderen gelukkig maken. Deze verhalen willen we je graag vertellen.

Bekijk de mooiste verhalen op YouTube

Benieuwd naar gesteunde sociale projecten in uw omgeving?

Naar de landkaart