Oranje Fonds Collecte 2018

Dé collecte voor een sociaal en betrokken Nederland!

De Oranje Fonds Collecte van 22 tot en met 26 mei 2018 is dé collecte voor een sociaal en betrokken Nederland. Met de collecte steunt het Oranje Fonds maatschappelijke organisaties en laten we zien hoe belangrijk deze organisaties zijn. Denk aan het buurthuis waar mensen die in een sociaal isolement zitten altijd terecht kunnen, de sportclub waar men elkaar iedere week treft en het zorgcentrum waar mensen met een beperking een dagbesteding vinden.

Deelnemende organisaties mogen 50% van de opbrengst van hun eigen collecte houden en besteden aan hun doelstellingen. De andere helft gaat naar sociale initiatieven in de provincie waarin gecollecteerd is. Alle kosten van de collecte (organisatie, materiaal, geldverkeer) zijn voor rekening van het Oranje Fonds en haar partner voor de collecte, RegioBank. Zo wordt elke opgehaalde euro 100% besteed aan lokale sociale initiatieven, 100% dichtbij. Dat maakt de Oranje Fonds Collecte uniek.

Deelnemen?

U kunt zich meteen aanmelden via Mijn Oranje Fonds. U vult uw gegevens in, als u zich al eerder geregistreerd heeft, of u registreert zich eerst. Vervolgens kiest u binnen Mijn Oranje Fonds voor Collecte en volgt de invulvelden. Hier kunt u ook meteen uw Collectegebied reserveren. Na het invullen ontvangen wij uw aanmelding en nemen wij contact met u op voor het afronden van uw deelname. 

 

fotomontage_collecte.jpg

Informatie voor deelnemers

Op 18 januari 2018 gaat de inschrijving van de Oranje Fonds Collecte open. Organisatie kunnen zich inschrijven via Mijn Oranje Fonds.

Deelnemende organisaties vinden hier handige informatie die zij (kunnen) gebruiken bij hun deelname aan de collecte. Lees ook de ervaringsverhalen van oud-deelnemers.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Lees de antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact op met het collecteteam via collecte@oranjefonds.nl of bel tijdens kantooruren 0900-4488448.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem contact op met:

Lisanne de Keijzer

coördinator collecte
Communicatie en Fondsenwerving