Oranje Fonds Collecte 2018

Dé collecte voor een sociaal en betrokken Nederland!

De Oranje Fonds Collecte van 22 tot en met 26 mei 2018 is dé collecte voor een sociaal en betrokken Nederland. Met de collecte steunt het Oranje Fonds maatschappelijke organisaties en laten we zien hoe belangrijk zij zijn voor velen. Denk aan het buurthuis waar mensen die in een sociaal isolement zitten altijd terecht kunnen, de sportclub waar men elkaar iedere week treft en het zorgcentrum waar mensen met een beperking een dagbesteding vinden.

Deelnemende organisaties mogen de helft van de opbrengst van hun eigen collecte houden en besteden aan hun doelstellingen. De andere helft gaat naar sociale initiatieven in de provincie waarin gecollecteerd is. Alle kosten van de collecte (organisatie, materiaal, geldverkeer) zijn voor rekening van het Oranje Fonds. Zo wordt elke opgehaalde euro 100% besteed aan lokale sociale initiatieven, 100% dichtbij. Dat maakt de Oranje Fonds Collecte uniek.

fotomontage_collecte.jpg

Informatie voor deelnemers

Deelnemende organisaties vinden hier handige informatie die zij (kunnen) gebruiken bij hun deelname aan de collecte. Lees ook de ervaringsverhalen van oud-deelnemers.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Lees de antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact op met het collecteteam via collecte@oranjefonds.nl of bel tijdens kantooruren 030 2339 367.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem contact op met:

Lisanne de Keijzer

coördinator collecte
Communicatie en Fondsenwerving