Oranje Fonds Collecte 2017

Bijna elke vereniging of stichting kan iets extra’s gebruiken. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe materialen of het vieren van een jubileum. Om sociale organisaties een steun in de rug te geven, organiseert het Oranje Fonds de Oranje Fonds Collecte. In de meeste gemeenten vindt de collecte plaats van 6 t/m 10 juni 2017. Meld uw organisatie nu aan via Mijn Oranje Fonds!

KNOP_aanmelden.gif

100% goed besteed
De Oranje Fonds Collecte is dé collecte voor een betrokken en sociaal Nederland. Deelnemende organisaties aan de collecte (stichtingen en verenigingen) mogen de helft van de opbrengst houden en besteden aan hun doelstellingen. De andere helft gaat naar sociale organisaties in de provincie waarin gecollecteerd is.

Alle kosten van de collecte (organisatie, materiaal, geldverkeer) zijn voor rekening van het Oranje Fonds. In de organisatie werkt het Oranje Fonds samen met de RegioBank, die in de meeste plaatsen zorgdraagt voor de afdracht. Hierdoor wordt elke euro uit de collectebussen besteed aan sociale initiatieven. Dat maakt de Oranje Fonds Collecte uniek.

fotomontage_collecte.jpg

Collecteert u mee?

  • Met een beetje inzet levert het uw organisatie een mooi bedrag op. Vrij te besteden aan eigen activiteiten!
  • Het is een perfecte gelegenheid om uw organisatie bekend(er) te maken in de buurt;
  • Collecteren is een leuke teambuilding activiteit;
  • Het Oranje Fonds regelt alle logistieke zaken als een vergunning, materialen en geldverkeer.

Aanmelden kan tot 1 april, maar voor alle collectegebieden geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Meld uw organisatie aan op Mijn Oranje Fonds en reserveer het collectegebied van uw keuze!

Heeft weten?
Lees de ervaringsverhalen van oud-deelnemers, check de veelgestelde vragen en bekijk onder andere onze tips voor het werven van collectanten en andere handige informatie voor deelnemers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met het collecteteam via collecte@oranjefonds.nl of bel tijdens kantooruren 030 2339 367. Wij staan graag voor uw klaar.