Oranje Fonds Collecte 2017

De Oranje Fonds Collecte van 6 mei t/m 10 juni is dé collecte voor een sociaal en betrokken Nederland. Met de collecte steunt het Oranje Fonds maatschappelijke organisaties en laten we zien hoe belangrijk zij zijn voor velen. Denk aan het buurthuis waar mensen die in een sociaal isolement zitten altijd terecht kunnen, de sportclub waar men elkaar iedere week treft en het zorgcentrum waar mensen met een beperking een dagbesteding vinden.

Bijna 1250 stichtingen en verenigingen in heel het land doen mee aan de Oranje Fonds Collecte 2017 en gaan begin juni langs de deur. In sommige gemeenten is er een vergunning afgegeven voor een alternatieve collecteweek van 22 t/m 27 mei 2017; bekijk hier wanneer de collecteweek in uw gemeente plaatsvindt. 

100% besteed, 100% dichtbij
Deelnemende organisaties aan de collecte mogen de helft van de opbrengst houden en besteden aan hun doelstellingen. De andere helft gaat naar sociale organisaties in de provincie waarin gecollecteerd is. Alle kosten van de collecte (organisatie, materiaal, geldverkeer) zijn voor rekening van het Oranje Fonds. Elke euro gaat 100% naar sociale initiatieven, 100% dichtbij.

fotomontage_collecte.jpg

Informatie voor deelnemers
Deelnemende organisaties vinden hier handige informatie vinden die zij (kunnen) gebruiken bij hun deelname aan de collecte. Lees ook de ervaringsverhalen van oud-deelnemers. Helaas is het niet meer mogelijk om uw organisatie aan te melden voor deelname aan de Oranje Fonds Collecte 2017.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Lees de antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact op met het collecteteam via collecte@oranjefonds.nl of bel tijdens kantooruren 030 2339 367.