Veel liefs

Met onze kaartenactie Veel liefs staken we in 2019 en 2020 eenzame mensen een hart onder de riem. Hoe? Heel eenvoudig. Door het sturen van een kaartje. Een klein gebaar dat altijd zorgt voor een glimlach op het gezicht. Want alleen samen kunnen we iets doen tegen eenzaamheid. 

placeholder

Alle leeftijden

Meer dan een miljoen mensen in Nederland voelen zich eenzaam. Dit zijn mensen van alle leeftijden. Zij hebben geen of weinig sociale contacten. Met Veel liefs wilden we eenzaamheid onder de aandacht brengen en mensen uit hun isolement halen. Want wij vinden dat niemand in ons land er alleen voor zou moeten staan. Het tegengaan van eenzaamheid begint met het maken van contact.

Bijvoorbeeld door het sturen van een simpel kaartje. Zo kreeg Danielle in november 2020 meer dan 10.000 kaarten. Ook mensen als Tonny, Micky en Annemieke ontvingen post. En Al Hadi werd niet alleen verrast met kaarten, maar ook met een etentje samen met nieuwe vrienden. Meer weten?

Bekijk de videoserie Veel liefs 

We doen nog veel meer tegen eenzaamheid. Want als we er voor elkaar zijn, kan iedereen meedoen en staat niemand er alleen voor. 

Steun het Oranje Fonds, word Vriend

Draag bij aan een betrokken samenleving en ontvang:
- het magazine Voor Vrienden
- een mooie set ansichtkaarten
- of een unieke verjaardagskalender

Lees meer