Samenwerking met stichtingen en verenigingen

Wij geloven dat iedereen in onze samenleving ertoe doet. Daarom zetten wij ons iedere dag in om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen in de maatschappij en niemand er alleen voor staat. Voor gelijke kansen, zodat mensen voor elkaar klaarstaan als dat nodig is en voor betrokken buurten.

Gelukkig zijn er talloze stichtingen en verenigingen in ons land die zich daar ook hard voor maken en met eigen financiering projecten steunen. Met deze partijen werken we graag samen, zodat we nóg meer impact kunnen maken. Ook kunnen we verenigingen en stichtingen ontzorgen wanneer zij werk willen uitbesteden of ophouden te bestaan.

Wij kunnen u helpen

Zoekt u naar een manier om met uw stichting of vereniging impact te blijven maken in de toekomst, maar wilt of moet u dat op een gewijzigde manier vorm gaan geven? We denken heel graag met u mee. Want we begrijpen heel goed dat u uw missie wilt laten voortbestaan. We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen als u het besteden van (een deel van) uw vermogen op een betrouwbare manier wilt uitbesteden of als u denkt over het opheffen van uw stichting of vereniging. 

Neem contact op met onze adviseur Anneloes

Er zijn veel zaken om rekening mee te houden bij een opheffing. We beseffen ons dat dit niet iets is wat u dagelijks doet en daar mogelijk vragen bij heeft. Onze adviseur Anneloes Tros helpt u graag.

Neem contact op met Anneloes

We bekijken graag samen wat we voor u kunnen betekenen. Ga vrijblijvend in gesprek met:

placeholder

Anneloes Tros

Adviseur Filantropie & Partnerschappen - Samenwerkingen met stichtingen en verenigingen
030 233 93 58