Deel van het werk uitbesteden

Steunt uw stichting of vereniging projecten van andere organisaties? En kan uw stichting of vereniging hulp gebruiken bij het besteden van deze financiële middelen? We begrijpen heel goed dat het tijd, mankracht en ervaring vereist om een gehele begroting zelf te besteden. Wij werken daarin graag samen. Want we weten dat er veel stichtingen en verenigingen zijn die voor hetzelfde gaan als wij: een samenleving waarin iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat. En door krachten te bundelen kunnen we meer impact maken.  

Met de jarenlange ervaring en de slagkracht van onze organisatie kunnen we u ontzorgen in het besteden van vermogen. U kunt een deel van het werk uitbesteden aan het Oranje Fonds, bijvoorbeeld door een gedeelte van het vermogen in een Oranje Fonds op Naam bij ons onder te brengen. We bepalen dan samen het bestedingsdoel, in lijn met onze beider missies. Dat kan met een focus op een bepaald thema, doelgroep of regio. Met ons grote netwerk aan sociale initiatieven zijn er zo altijd mogelijkheden om impact te maken. 

U hoeft zo zelf niet íedere euro af te wegen, maar kunt toch besteden in lijn met uw missie en statuten. Een mooi voorbeeld hiervan is het Fonds Stichting Van der Toorn, waar met een deel van het vermogen initiatieven worden gesteund voor mensen in achterstandssituaties. 

Meer informatie over Fonds Stichting van der Toorn 

We bekijken graag samen wat we voor u kunnen betekenen. Ga vrijblijvend in gesprek met:

placeholder

Anneloes Tros

Adviseur Filantropie & Partnerschappen - Samenwerkingen met stichtingen en verenigingen
030 233 93 58