Total Design

Het Oranje Fonds Groeiprogramma is een ontwikkel- en uitvoeringstraject voor maatschappelijke organisaties die hun lokale project willen laten groeien. Total Design heeft een workshop verzorgd over communicatie en positionering en biedt voor alle deelnemers in module vier een gratis adviesgesprek aan over hun communicatie.

Total Design is een Nederlands ontwerpbureau, opgericht in 1963, voor grafische vormgeving, merken, merknamen en de ontwikkeling van huisstijlen.

Total Design en Teldesign introduceerden in Nederland het functionalisme in de grafische vormgeving. Ze waren op dit gebied bijzonder invloedrijk en speelden een rol in de opkomst van Dutch Design. In de loop van de jaren tachtig en begin jaren negentig is het functionalisme in de grafische vormgeving geleidelijk achterhaald.

Met de verdere commercialisering van de markt is Total Design zich naast grafische vormgeving ook gaan toeleggen op merken en merknamen. Tussen 2000 en 2018 heette het bureau Total Identity. Na een fusie in 2018 keerde de oorspronkelijke naam terug.