Zo werkt het nieuwe Mijn Oranje Fonds

Het nieuwe systeem in Mijn Oranje Fonds is in de lucht. We vertellen je in diverse video's meer over de werkwijze. En onderaan deze pagina vind je onze veelgestelde vragen. We beseffen dat je tegen problemen kunt aanlopen. Het is een nieuw systeem en iedereen moet zijn weg nog vinden. Natuurlijk doen we ons best je zo snel mogelijk te helpen, maar het kan nu wat langer duren dan gebruikelijk. We hopen op jouw begrip. 

placeholder

Uitleg in video

In onderstaande video's leggen we je meer uit over het nieuwe aanvraagsysteem van Mijn Oranje Fonds.

Inloggen

Aanvraag indienen

Projectenoverzicht bekijken

Wachtwoord vergeten

Geen mail ontvangen?

Heb je geen e-mail ontvangen om jouw wachtwoord te resetten? Maak dan opnieuw een account aan. Gebruik daarvoor de inloggegevens die je eerder ook al had, bijvoorbeeld hetzelfde e-mailadres.

Veelgestelde vragen

NLdoet-aanvragen 

Voor NLdoet kunnen bovenstaande vragen ook gelden. Heb je nog specifiek een technische of inhoudelijke vraag over een NLdoet-aanvraag? Kijk op de NLdoet-website bij de veelgestelde vragen voor meer informatie. Is je vraag dan nog niet beantwoord, neem dan contact op via nldoet@oranjefonds.nl of 0900 448 84 48.

Waar kan ik terecht met een algemene vraag over het Oranje Fonds? 

Bekijk onze website www.oranjefonds.nl voor alle achtergrondinformatie over het Oranje Fonds. Is de vraag hiermee niet opgelost? Neem dan contact met ons op via info@oranjefonds.nl of telefoonnummer 030 6564524 (van 9.00 tot 17.00 uur).