De Vlam: Niemand Alleen

Dit is de vlam. Een symbool van warmhartigheid. Het betekent: ik draag een ander een warm hart toe. Met dit kleine gebaar lieten we in de wintermaanden aan elkaar zien dat niemand er alleen voor hoeft te staan. Bijna 20.000 mensen vroegen de raamsticker aan.

placeholder

Een klein gebaar

Door het opplakken van de sticker op hun raam droegen al deze mensen bij aan iets groters. We maakten met z'n allen met dit kleine gebaar verbinding zichtbaar. We gaven aandacht aan iedereen die in ons land klaarstaat voor een ander. We lieten zien dat we het belangrijk vinden om verbonden te zijn, in een tijd waarin afstand houden noodzakelijk is. Door de vlam wisten en weten we dat we er voor elkaar zijn.

Positief geluid

We leven namelijk in een tijd waarin het soms moeilijk is lichtpuntjes te zien. Maar die zijn er, volop. Daarom wilden wij met deze actie een positief geluid laten horen. Er gebeuren zoveel mooie dingen in ons land. Momenten die warmhartigheid creëren. Mensen die steun bieden als dat nodig is. Het zijn juist die dingen die voor iemand een wereld van verschil kunnen maken. Deze tijd maakt extra duidelijk hoe belangrijk het is dat er mensen in de buurt zijn die naar je omkijken.

placeholder

Verbindend vuurtje

Droeg jij bij aan ons verbindend vuurtje? We willen je bedanken! Bedankt dat jij de vlam plakte op een zichtbare plek. Niet voor het Oranje Fonds, maar voor iedereen in ons land. Samen zorgen we ervoor dat niemand er alleen voor hoeft te staan. 

Hulp is nu harder nodig dan ooit

Onze samenleving is in de kern geraakt. Het raakt iedereen en vooral de mensen die kwetsbaar zijn.
Het Oranje Fonds moet en wil er voor hen zijn, juist nu. Help je mee?

Doneer nu