Uw gift doet ertoe

Vindt u het ook zo belangrijk, een samenleving waarin iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat? Gelijke kansen, voor elkaar zorgen. Het tegengaan van eenzaamheid, bij jongeren en ouderen. U kunt het verschil maken door het Oranje Fonds te steunen.

Met een schenking vanaf € 10.000,= kunnen we samen met u bekijken wat het beste bij u past en hoe we met uw gift  impact in de samenleving kunnen vergroten. Bijvoorbeeld door een specifiek thema te steunen. Of een eigen Fonds op Naam op te richten. 

 

Dankzij uw gift kunnen we initiatieven die ertoe doen steunen. We betrekken u dan ook graag bij het werk van het Oranje Fonds en houden u persoonlijk op de hoogte van de besteding van uw gift door onze activiteiten en resultaten op dat thema en alle relevante ontwikkelingen met u te delen. Zoals bij Han en Gieneke.

“Het is echt een partnership, waarbij wij het geld ter beschikking stellen. En het Oranje Fonds de kennis en de kunde om dat goed te bestemmen.” 

- Han en Gieneke, betrokken schenkers bij het Oranje Fonds

Overweegt u initiatieven te steunen via het  Oranje Fonds? Dat waarderen wij enorm. Uw gift maakt een wezenlijk verschil. Onze adviseur Filantropie, Frances Hilbers, staat u bij met deskundig advies en gaat graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij gaan graag met u in gesprek

placeholder

Frances Hilbers

Adviseur Filantropie & Nalatenschappen - Filantropie-advies voor particulieren
030 233 93 60

Laat u inspireren

Wilt u meer doen? Een bijdrage leveren om écht het verschil te maken in het leven van mensen? Ontvang nu het Oranje Magazine over bijzondere projecten en de mensen die ze mogelijk maken.

Bestel het magazine