'Ik had iemand nodig die niets van mijn verhaal afwist'

'Ik had iemand nodig die niets van mijn verhaal afwist'

De jonge Gazi zat lange tijd in een zware depressie. Door de scheiding van zijn ouders heeft hij zijn moeder al 20 jaar niet meer gezien en liep hij volledig vast op school en werk. Gazi kon terecht bij de Click Corner in Den Haag.

Zuid-Holland, Den Haag

2019
32.500,=

De Click Corner van Stichting Click Jongeren is een plek voor jongeren die dreigen te stoppen of al gestopt zijn met school. Hier worden ze opgepept om na te denken over hun toekomst en geholpen in hun zoektocht naar een opleiding en een baan.

Zo ook Gazi, die een luisterend oor nodig had. Iemand die hem positief kon beïnvloeden. Bij de Click Corner kreeg hij hulp bij het opstellen van een professioneel cv en sollicitatiebrief. Na een open sollicitatie vond hij een baan bij een groot filiaal. "Na veel bezoekjes heb ik toch wel een positieve draai kunnen maken, waardoor ik weer op het rechte pad ben gekomen."

Het Oranje Fonds steunt projecten als de Click Corner, zodat jongeren kansen krijgen om mee te doen in de samenleving. Help je mee zodat we dit soort projecten kunnen blijven steunen? Bekijk wat jij kan doen!

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Ja, ik blijf graag op de hoogte