Nysingh advocaten-notarissen opent Oranje Fonds op Naam

Met ingang van dit jaar hebben we een bijzonder partnerschap met advocatenkantoor Nysingh. Met een Oranje Fonds op Naam steunt het sociale projecten die ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen in de samenleving.

Het Nysingh Fonds richt zich daarbij op projecten rondom achterstand, armoede, groen als middel, minderheden en jongeren, in de omgeving van hun locaties in Apeldoorn, Utrecht, Zwolle en Arnhem.

Peter Douwes, directeur van het Oranje Fonds, legt uit waarom we trots zijn op dit nieuwe partnerschap: “Iedereen wil leven in een land waar mensen voor elkaar klaarstaan. Wij zijn dan ook blij dat Nysingh zich daar samen met ons voor in wil zetten. Daarmee maken ook zij een enorm verschil voor anderen. Want als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor.”

Nysingh is een full service advocaten-notarissen kantoor en een juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheden. Met ruim 100 ervaren juristen heeft Nysingh de kennis en ervaring in huis die nodig is om elke juridische uitdaging aan te gaan.