Meer doen met uw vermogen

Wilt u het verschil maken in het leven van een ander? Dat kan via het Oranje Fonds. U kiest de bestemming van uw financiële bijdrage, wij zorgen voor het beheer en de administratie. Zo wordt uw vermogen goed besteed.
Wij gaan graag met u in gesprek

Judith van Kranenburg

Adviseur Filantropie
judith.van.kranenburg@oranjefonds.nl
030 233 93 63

Stefanie Lap

Adviseur Filantropie
stefanie.lap@oranjefonds.nl
030 233 93 65

Laat u inspireren

Body: 

Soms wil je meer doen. Een bijdrage leveren om écht het verschil te maken in het leven van mensen. Ontvang nu de eerste editie van Oranje, een gloednieuw magazine over bijzondere projecten en de mensen die ze mogelijk maken.

Bestel het magazine

Tom Sebastiaan Gans Fonds

Tom Sebastiaan Gans werd kort na zijn geboorte in juni 1944 samen met zijn ondergedoken joodse ouders opgepakt en belandde in concentratiekamp Bergen Belsen.

Romoli Polak voor Nederland Fonds

Dit Oranje Fonds op Naam is op 1 januari 2016 opgericht door een testamentaire beschikking van de heer Lion Polak (2015).

Roelie van Seumeren Fonds

Dit fonds steunt organisaties en initiatieven op het gebied van palliatieve zorg. Het gaat hierbij met name om initiatieven waarbij vrijwilligers betrokken zijn.

Periodiek schenken

Body: 

U kunt het Oranje Fonds steunen op een manier die voor u voordelig is. En het biedt ons de mogelijkheid om nog meer mensen met elkaar te verbinden. Als u ons voor een periode van minimaal 5 jaar steunt, is uw gift volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting én krijgt u een deel van uw gift terug.

Lees meer

Online nieuwsbrief

Body: 

Laat u maandelijks inspireren door de mooiste verhalen en lees hoe u zelf iets kunt doen voor een ander!

Ja, ik blijf graag op de hoogte