Burendag, 28 september 2019

Burendag is dé dag waarop je gezellig samenkomt met de buurt. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

Wat gaan jullie dit jaar organiseren voor de buurt? Ook organisaties kunnen meedoen aan Burendag. Let op: het is niet meer mogelijk om een financiële aanvraag te doen. U kunt t/m 27 september nog wel een activiteit aanmelden.

Aanmelden voor Burendag

Op zoek naar ideeën voor activiteiten in de buurt? Bekijk de beste tips over organiseren, enthousiasmeren, inkomsten en activiteiten. Lees hier meer.

Steun het Oranje Fonds, word Vriend

Body: 

Draag bij aan een sociale samenleving en ontvang:
- het magazine Voor Vrienden
- een mooie set ansichtkaarten
- of unieke koninklijke verjaardagskalender

Lees meer

Historie

Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren ieder jaar Burendag om mensen met elkaar in contact te brengen. Op initiatief van Douwe Egberts vierden we in 2006 voor het eerst Burendag in Nederland. In 2008 ontstond de samenwerking tussen Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Inmiddels doen ieder jaar zo'n 1 miljoen mensen mee aan Burendag.

Meer informatie

Heeft u vragen over Burendag? Stuur een mail naar burendag@oranjefonds.nl of bel met ons campagneteam via 0900-4488448.

Naar de website van Burendag

Naast Burendag verblijden we het hele jaar door sociale organisaties met een Oranje Fonds Buurtcadeau in buurten waar de Straatprijs van de Nationale Postcode Loterij valt. Zo profiteert de hele buurt! Lees meer.