Aanmelding Appeltjes van Oranje 2020 is geopend

De zoektocht naar succesvolle en bijzondere initiatieven is weer begonnen! Wie ontvangen in mei een Appeltje van Oranje uit handen van Koningin Máxima?

Thema: 'Maatjes ben je samen'

De Appeltjes van Oranje 2020 staan in het teken van initiatieven die maatjes voor langere tijd bij elkaar brengen. En dan vooral mensen die elkaar niet zomaar vanzelfsprekend ontmoeten. Zij leren van elkaar, trekken samen op en zetten echt stappen om beter ‘samen te leven’ in onze samenleving.

Waarnaar zijn we op zoek?

Als Oranje Fonds willen we deze initiatieven waarderen met een prijs. We zijn daarom op zoek naar de drijvende krachten achter succesvolle projecten in Nederland én op de Cariben, die met hun maatjesaanpak een bijzonder verhaal te vertellen hebben over hun bijdrage aan een socialere samenleving. Wie is het beste in staat om maatjes aan elkaar te koppelen, die beiden voldoening vinden zodat zij ook op langere termijn nog veel voor elkaar betekenen?

Aanmelden

Organisaties die in het Caribisch deel van ons Koninkrijk actief zijn, kunnen zich aanmelden van 2 september t/m 6 oktober 2019 met een formulier op deze pagina. Voor organisaties in Nederland loopt de inschrijving van 16 september t/m 22 oktober via Mijn Oranje Fonds. Let op: organisaties kunnen alleen hun eigen project aanmelden.