Vrienden en vrijwilligers

Het Oranje Fonds maakt zich sterk voor een land met meer contact en betrokkenheid. Zodat iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat. Doe je mee?

Doe mee als Vriend

Jouw financiële steun is hard nodig. Zo groeien kinderen niet op in armoede, brengt de buurttuin mensen bij elkaar, bieden vrijwilligers in het hospice een luisterend oor en krijgen eenzame mensen een maatje. Steun je het Oranje Fonds met een maandelijkse gift van bijvoorbeeld 5 euro? Dan hebben wij een speciale welkomstattentie: een mooie set van 10 ansichtkaarten of unieke Koninklijke verjaardagskalender.

Word Vriend van het Oranje Fonds 

Doe mee als vrijwilliger

Tijdens NLdoet op 13 en 14 maart 2020 roepen we iedereen op om iets goeds te doen voor een ander. Doe je mee? Zoek een klus bij jou in de buurt en meld je aan.

Ja, ik doe mee!

Overal in Nederland hebben mensen een tijd een Maatje nodig. Om te helpen of advies te geven of mee te gaan naar moeilijke dingen. Er zijn wandelmaatjes, leesmaatjes, boodschappenmaatjes, schuldhulpmaatjes, huiswerkmaatjes, sportmaatjes nodig. Heb je interesse? Wil je meer weten?

Word ook Maatje voor een ander

Body: 

Maatje word je voor iemand die wat extra aandacht of begeleiding nodig heeft. Er is altijd iemand die jouw hulp kan gebruiken.

Naar de website van Maatjes

Wil je op de hoogte blijven als er Maatjes worden gezocht in jouw gemeente? Dat kan (vrijblijvend) met onze servicemail.

Maak een persoonlijk gebaar

Ken je iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken?

Verras iemand met een kaartje

Hartelijk dank voor je betrokkenheid!

Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. 

Win 1 van de 20 theesets!

Body: 

- Beantwoord één simpele vraag over NLdoet
- Laat je gegevens achter
- Maak kans op een theeset: 4 mokken en 4 theetips t.w.v. €32,-

Klik hier om mee te doen

Donateursservice

Ben je al donateur en wil je opzeggen of een wijziging doorgeven? Of heb je een klacht over het Oranje Fonds? Wij helpen je graag.