Tips en informatie voor deelnemers

Leuk dat uw organisatie geïnteresseerd is om mee te doen aan de Oranje Fonds Collecte! Op deze pagina vindt u tips, informatie en handige downloads om alles uit uw deelname te halen.

Tips van jubilarissen

Hoe zorg je voor genoeg vrijwilligers die langs de deuren willen gaan tijdens de Oranje Fonds Collecte? Organisaties die al voor de vijfde keer meedoen, delen hun ervaringen en geven tips:
Tips van De Heimanshof
Tips van Hart van Oudkarspel
Tips van Kanaal & Spoor

Hoe werkt deelname?

• Alle stichtingen en verenigingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, een eigen bankrekening hebben en de opbrengst besteden in Nederland, kunnen deelnemen aan de Oranje Fonds Collecte
• Vóór 15 april is het mogelijk om uw organisatie via Mijn Oranje Fonds aan te melden voor deelname. U kunt zelf het collectegebied kiezen waarin u gaat collecteren (max. 1 organisatie per collectegebied, op basis van beschikbaarheid)
• In mei ontvangt u alle benodigde materialen van het Oranje Fonds om te colleteren, ook de vergunning is al geregeld
• U collecteert tijdens de collecteweek gezellig met 10 of meer vrijwilligers of teamgenoten
• 50% van de opbrengst is voor uw eigen organisatie. U kunt dit vrij besteden binnen de maatschappelijke doelstelling. De andere 50% besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in uw eigen provincie

Handige downloads

Voor de promotie van de Oranje Fonds Collecte kunt u gebruikmaken van de volgende afbeeldingen*: collectanten foto 1, collectanten foto 2, collectanten foto 3, collectanten foto 4, afbeelding collectebus. (* De foto's kunnen rechtenvrij worden gebruikt onder vermelding van © Oranje Fonds – Bart Homburg.)
• Kijk hier voor het logo van het Oranje Fonds.

Oranje Fonds Collecte-groep​​

Word lid van onze Oranje Fonds Collecte-groep op Facebook en wissel ervaringen uit met andere collectedeelnemers.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Check de veelgestelde vragen. Nog steeds geen antwoord op uw vraag? Neem gerust contact op met het collecteteam, via collecte@oranjefonds.nl of 0900-4488448. We staan graag voor u klaar.

Vragen? Neem dan contact op met:

Lisanne de Keijzer

Projectleider
lisanne.de.keijzer@oranjefonds.nl
030 233 93 67

Anderen bekeken ook