Samenwerkende Fondsen Cariben

In het Caribisch deel van het Koninkrijk zijn Nederlandse fondsen actief die financiële steun bieden aan lokale, sociale projecten. Deze fondsen hebben de handen ineen geslagen binnen de Samenwerkende Fondsen Cariben.

  • Stichting Kinderpostzegels Nederland;
  • Oranje Fonds;
  • Innovatiefonds Zorgverzekeraars;
  • Kansfonds;
  • RCOAK;
  • Fonds Sluyterman van Loo. 

Sociale projecten

De Samenwerkende Fondsen geven financiële bijdragen voor sociale projecten. We steunen bijvoorbeeld opvang voor ex-gedetineerde jongeren. Maar ook activiteiten voor ouderen, of projecten voor leefbaarheid in de buurt. Zo willen we de betrokkenheid tussen mensen vergroten. En ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Dankzij de Samenwerkende Fondsen hoeft u maar een aanvraag in te dienen als u van deze fondsen een financiële bijdrage nodig heeft voor uw project! Op ieder eiland worden we bijgestaan door een adviescollege.

Beleidsplan

Hieronder vindt u het beleidsplan van de Samenwerkende Fondsen Cariben voor de periode 2019 - 2022.

Beleidsplan SFC 2019-2022

Samenvatting beleidsplan

Aanvragen?

Runt u een organisatie op sociaal gebied op Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius, of Saba? Dan nodigen we u van harte uit om een aanvraag in te dienen voor een financiële bijdrage van de Samenwerkende Fondsen. We verwijzen u voor meer informatie en een aanvraagformulier naar www.samenwerkendefondsencariben.org.
 

Vragen? Neem dan contact op met:

Mariëlle Hoeijmakers

Projectadviseur
marielle.hoeijmakers@oranjefonds.nl
030 233 93 38

Maayke Botman

Projectadviseur
maayke.botman@oranjefonds.nl
030 233 93 42

Sebastian Lo

Projectbegeleider
sebastian.lo@oranjefonds.nl
030 233 93 55