Samen Ouder

Het programma Samen Ouder richt zich op het betrekken van ouderen bij de samenleving waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de eigen kracht en mogelijkheden van de ouderen. We hebben in 2014 na de tender "Alle jaren tellen" gezien dat hier wel veel behoefte aan is. Daarom is het Oranje Fonds eind 2017 met dit programma gestart. 

Het programma

Het Oranje Fonds stimuleert deelname van ouderen aan de samenleving. Voor het programma Samen Ouder hebben we 25 projecten geselecteerd die de tijd krijgen om de doelgroep en het aanbod te versterken en verder uit te breiden. Dit doen wij door deze initiatieven gedurende drie jaar te ondersteunen met geld, coaching, trainingen en zichtbaarheid. 

Reguliere aanvraag indienen

Richt uw organisatie zich ook op het betrekken van ouderen bij de samenleving? Dan kunt u altijd een reguliere aanvraag bij het Oranje Fonds indienen. Voor een reguliere aanvraag gelden de algemene richtlijnen van het Oranje Fonds, die u hier kunt nalezen.
 

Presentaties informatiebijeenkomst 7 juni 2017

De presentatie van mevrouw Fokkema gaat over het eenzaamheidsrapport: http://www.nidi.nl/shared/content/output/reports/nidi-report-69.pdf​

Vragen?

Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op per e-mail: samenouder@oranjefonds.nl.

 

Neem dan contact op met iemand van de afdeling Communicatie, Fondsenwerving en Campagnes.

Timo Hendrikx

Projectadviseur

Pim Achterkamp

senior projectadviseur

Marcel van Spronsen

communicatieadviseur