Samen Ouder

Het programma Samen Ouder richt zich op het betrekken van ouderen bij de samenleving, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van de eigen kracht en mogelijkheden van de ouderen. We hebben in 2014 na de tender "Alle jaren tellen" gezien dat hier veel behoefte aan is. Daarom is het Oranje Fonds eind 2017 met dit programma gestart.

Het programma

Het Oranje Fonds stimuleert deelname van ouderen aan de samenleving. Voor het programma Samen Ouder hebben we 25 sociale projecten geselecteerd die de tijd krijgen om de doelgroep en het aanbod te versterken en verder uit te breiden. Dit doen wij door deze projecten gedurende drie jaar te ondersteunen met geld, coaching, trainingen en zichtbaarheid.

Bekijk de deelnemers

Richt uw organisatie zich ook op het betrekken van ouderen bij de samenleving? Dan kunt u altijd een reguliere aanvraag bij het Oranje Fonds indienen. Voor een reguliere aanvraag gelden de algemene richtlijnen van het Oranje Fonds, die u hier kunt nalezen.

Slotcongres Week tegen Eenzaamheid

Op 8 oktober 2019 werd de jaarlijkse 'Week tegen Eenzaamheid' afgesloten met een congres vol boeiende lezingen rondom het thema eenzaamheid. Ook het Oranje Fonds was aanwezig om te praten over het programma Samen Ouder.

Vragen?

Heeft u vragen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen per e-mail: samenouder@oranjefonds.nl.

Vragen? Neem dan contact op met:

Timo Hendrikx

Projectadviseur
timo.hendrikx@oranjefonds.nl
030 233 93 17

Pim Achterkamp

Senior projectadviseur
pim.achterkamp@oranjefonds.nl
030 233 93 21

Marcel van Spronsen

Communicatieadviseur
marcel.van.spronsen@oranjefonds.nl
030 233 93 37

Monique Arends

Projectbegeleider
monique.arends@oranjefonds.nl
030 233 93 54

Anderen bekeken ook