Partner RegioBank

RegioBank. Uw bank dichtbij.

Onze partner is RegioBank, de bank in uw regio, een nuchtere bank in de buurt. Waar klanten terecht kunnen voor sparen, betalen en een hypotheek. De 530 Zelfstandig Adviseurs staan graag voor u klaar als u een vraag heeft of advies wilt. Gewoon contact van mens tot mens. Natuurlijk kunnen klanten bij RegioBank ook hun geldzaken online regelen. De persoonlijke en complete service wordt gewaardeerd door haar klanten. Volgens de Consumentenbond geven zij RegioBank een 9. En daarmee is RegioBank uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. En daar zijn ze trots op!

Samen zorgen voor een fijne buurt

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn gevestigd in dorpen en kleine steden. Ze kennen de mensen en de omgeving en zetten zich in voor lokale verbondenheid. RegioBank wil een actieve bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap. De Oranje Fonds Collecte helpt door verenigingen en stichtingen te helpen extra geld op te halen voor hun eigen lokale doelen. Daarom steunt RegioBank de collecte met promotie en een veilige, prettige en kosteloze afdracht van het collectegeld. 

Welkom!

RegioBank heet de collectanten van het Oranje Fonds van harte welkom bij haar deelnemende Adviseurs. Laten RegioBank en het Oranje Fonds samen de collecte succesvol maken zodat er lokaal meer geld is voor sociale initiatieven. 

Meer informatie over RegioBank