Partner RegioBank

RegioBank. Uw bank dichtbij.

Wij zijn de bank in uw regio, een nuchtere bank in de buurt. Waar klanten terecht kunnen voor sparen, betalen en een hypotheek. Onze 530 Zelfstandig Adviseurs staan graag voor u klaar als u een vraag heeft of advies wilt. Gewoon contact van mens tot mens. Natuurlijk kunnen klanten bij ons ook hun geldzaken online regelen. Onze persoonlijke en complete service wordt gewaardeerd door onze klanten. Volgens de Consumentenbond geven zij RegioBank een 9. En daarmee zijn we uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. En daar zijn we trots op!

Samen zorgen voor een fijne buurt

Onze Zelfstandig Adviseurs zijn gevestigd in dorpen en kleine steden. Ze kennen de mensen en de omgeving en zetten zich in voor lokale verbondenheid. RegioBank wil een actieve bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap. De Oranje Fonds Collecte helpt door verenigingen en stichtingen te helpen extra geld op te halen voor hun eigen lokale doelen. Daarom steunen wij de collecte met promotie en een veilige, prettige en kosteloze afdracht van het collectegeld. 

Welkom!

Wij heten de collectanten van het Oranje Fonds van harte welkom bij onze deelnemende Adviseurs. Laten we samen de collecte succesvol maken zodat er lokaal meer geld is voor sociale initiatieven. 

Meer informatie over RegioBank