Oranje Fonds Collecte Online

Samen kunnen we ervoor zorgen dat niemand in Nederland er alleen voor staat. Maak een actie aan voor een organisatie of geef zelf via de Oranje Fonds Collecte Online. Uw bijdrage zorgt ervoor dat het Oranje Fonds meer projecten kan steunen, direct in uw buurt. 

Naar Oranje Fonds Collecte Online

Sinds 2018 bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan de Oranje Fonds Collecte Online. Dit kan voor alle stichtingen en verenigingen die zich hebben aangemeld voor de Oranje Fonds Collecte via Mijn Oranje Fonds. Het kan in combinatie met de deurcollecte, maar u kunt ook alleen online collecteren. Ook van de opbrengst van de online collecte mogen deelnemende organisaties 50% houden en besteden aan hun doelstellingen. De andere helft gaat naar sociale initiatieven in de provincie waarin gecollecteerd is. De online collecte is de uitgelezen mogelijkheid om uw opbrengst te verhogen en ook buiten uw collectegebied geld op te halen in uw netwerk. Vrijwilligers die liever niet aan de deur collecteren, kunnen zo toch meedoen aan de Oranje Fonds Collecte voor uw stichting of vereniging.

Voor de werking van het online collecteren, het aanmaken van een actie voor uw stichting of vereniging of het delen van uw collectepagina, hebben wij een handleiding gemaakt. Deze kunt u hieronder downloaden. Mocht u na het lezen van de handleiding nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het Collecte Team via collecte@oranjefonds.nl of via 0900 4488 448 (tijdens kantooruren).