NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert ieder jaar in maart NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, om iedereen op een laagdrempelige manier te laten ervaren hoe leuk het is om je voor een ander in te zetten. In 2020 is NLdoet op 13 en 14 maart.

Dat kan op vele manieren, blijkt wel uit de enorme verscheidenheid in activiteiten tijdens NLdoet. Zo worden er lunches bereid, high tea's verzorgd, pannenkoeken of poffertjes gemaakt en diners gekookt. Ook worden elk jaar mensen in de watten gelegd voor wie dat geen vanzelfsprekendheid is. Denk hierbij aan mensen met een beperking, mensen die in armoede leven of ouderen die weinig buiten de deur komen.

Aanmelden

Heeft uw organisatie een klus waarbij jullie wel wat hulp kunnen gebruiken? Meld jullie klus aan voor NLdoet op 13 en 14 maart 2020 en vraag een financiële bijdrage aan. Daarvoor geldt wel: op = op. Een klus aanmelden, gaat via Mijn Oranje Fonds. U kunt zich ook aanmelden als vrijwilliger voor een NLdoet-klus.

Naar de website van NLdoet

Of meld direct jullie klus aan

Het hele Koninkrijk DOET

Onder de namen NLdoet, ARUBA DOET, BON DOET, CURA DOET, Statia DOET en SXM DOET doet het hele Koninkrijk mee.

Steun het vrijwilligerswerk

Voelt u zich betrokken bij onze samenleving en wilt u na NLdoet nog steeds iets betekenen voor een ander? Vanaf 2 euro per maand bent u al Vriend van het Oranje Fonds!

Word Vriend

Lees alles over NLdoet 2019

Vragen? Neem dan contact op met:

Marinka Peerdemann

Communicatieadviseur
marinka.peerdemann@oranjefonds.nl
030 233 93 68

Anderen bekeken ook