Nieuws

In memoriam Theo van Oosten

Op 18 april 2018 overleed onze oud collega Theo van Oosten, 65 jaar oud.

Oprichter Young Impact wint Soldaat van Oranje

Bredanaar Patrick Anthonissen verrast met onderscheiding Fonds Soldaat van Oranje.

Oranje Fonds ontvangt € 15 miljoen van Nationale Postcode Loterij

Acteur en milieuactivist Leonardo DiCaprio sprak de aanwezigen toe in Koninklijk Theater Carré. Toptennisser en filantroop Rafael Nadal was namens zijn Rafa Nadal Foundation aanwezig.

Genomineerden Appeltjes van Oranje bekend!

Oranje Fonds zet spotlight op jonge sociale helden tijdens spannende finaledag

Serie Bart Boonstra aflevering 14: De Broekriem

Bart gaat langs bij DeBroekriem.nl. Deze organisatie helpt mensen ‘in-between-jobs’ aan een nuttige en zinvolle besteding van hun dag.

Serie Bart Boonstra aflevering 13: Takecarebnb

Veel mensen willen vluchtelingen helpen, bijvoorbeeld door een vluchteling een tijdelijk thuis te bieden, in afwachting van een eigen huis. Maar hoe doe je dat?

Inschrijving Collecte 2018 opent in januari

Vanaf 19 januari kunnen alle stichtingen en verenigingen in Nederland zich inschrijven om zelf te collecteren en met de opbrengst bijdragen aan een verbonden Nederland.

Nieuw Fonds op Naam: Timmers Van Nieuwenhuijzen

Met ingang van december 2017 hebben wij een nieuw Oranje Fonds op Naam mogen verwelkomen, namelijk “Fonds Timmers Van Nieuwenhuijzen”.

Serie Bart Boonstra aflevering 12: Dress for Success

Bart gaat vandaag langs bij Dress For Success. Dit is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden representatieve kleding en praktische ondersteuning geeft om succesvol te kunnen solliciteren.

Jubileumevenement Morgen is Vandaag

Op 7 december ontving het Oranje Fonds bijna 800 mensen op het lustrumevenement Morgen is Vandaag. Een fantastische dag vol mooie sprekers, leuke workshops, een social pop-up markt en een swingende m