Nieuws

Gijs Corstens van HackYourFuture wint Soldaat van Oranje-prijs

Gijs Corstens heeft de Soldaat van Oranje-prijs ontvangen voor zijn organisatie HackYourFuture, een programmeerschool voor vluchtelingen.

Aflevering 10: Het Danspaleis

Deze week gaat Bart met de voetjes van de vloer. Hij gaat op bezoek bij Een Praatje en een Plaatje, een initiatief van Stichting Het Danspaleis.

Aflevering 9: De Samenschool

Deze week gaat Bart terug in de schoolbanken. Hij neemt een kijkje bij Samenschool, een initiatief van de Somalische Bahja.

Koningin Máxima bezoekt Refugee Company in Amsterdam

Koningin Máxima bracht dinsdag 28 november 2017 een werkbezoek aan Refugee Company. Één van de projecten die we steunen.

Aflevering 8: De Dakakker

Deze week is Bart Boonstra op bezoek bij verzorgingshuis Pennemes in Zaandam. Hier is een tuin gebouwd op het dak.

Dé collecte voor een sociaal en betrokken Nederland!

De Oranje Fonds Collecte van 22 tot en met 26 mei 2018 is dé collecte voor een sociaal en betrokken Nederland.

Appeltjes van Oranje 2018

Het thema van de Appeltjes van Oranje 2018 is Jong en sociaal ondernemend. We zetten dus de spotlight op de jongere generatie, tot 35 jaar, die het initiatief neemt om mooie projecten te starten.

Meer Kansen Voor Jongeren

Voor het programma Meer Kansen Voor Jongeren zoekt het Oranje Fonds vrijwilligersinitiatieven gericht op jongeren van 16 tot 27 jaar. Aanmelden kan tot en met 1 december.

Bart Boonstra in 14-delige serie

We wonen in een land waarin elke dag veel mooie dingen gebeuren. Overal zijn mensen te vinden die klaarstaan voor anderen. Dit willen we graag laten zien.

Campagne Maatjes Gezocht

Als je iemands Maatje wordt, wordt iedereen daar beter van. Daarom is onze campagne Maatjes Gezocht van start gegaan op tv, online en social media. Heeft u de commercial al gezien?