Nieuwe Veel Liefs-kaartenactie van start: stuur jij Nel een kaart?

Vanaf nu kan iedereen een kaartje sturen aan de 92-jarige Nel, die zich na het overlijden van haar man erg eenzaam voelt. Wij willen haar verrassen met een zak vol lieve post!

Vorig jaar werden er ook al duizenden kaartjes verstuurd naar de vier mensen in onze Veel Liefs-serie. Dit jaar willen we opnieuw mensen blij maken die er iedere dag weer alleen voor staan. 

Onze nieuwe serie van Veel Liefs begint met de 92-jarige Nel. Zij verloor vorig jaar haar man en voelt zich vooral in de avonden erg eenzaam. "De ene dag gaat het iets beter dan de andere", vertelt Nel. "Maar soms heb ik dagen dat ik denk: hoeveel auto's heb ik nu al geteld? Ja, dat voelt wel echt eenzaam."

Wil je Nel een hart onder de riem steken met een kaart? Doe mee en jouw kaart wordt samen met die van vele anderen bij haar bezorgd. Alvast hartelijk dank!

*Update: op dit moment is het niet meer mogelijk om Nel een kaart te sturen. Alle kaarten worden gedrukt en vervolgens bij haar bezorgd. Houd de pagina www.oranjefonds.nl/veelliefs in de gaten, want we willen nog meer mensen gaan verrassen met lieve kaartjes!