Als vrijwilliger

Het Oranje Fonds maakt zich sterk voor een land met meer contact en betrokkenheid. Zodat iedereen mee kan doen en niemand zich buitengesloten voelt.

placeholder

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat niemand er alleen voor staat in deze crisistijd. Laat je inspireren door hartverwarmende acties rondom coronahulp en bekijk wat jij kan doen.

Doe je mee?

Doneer eenmalig

Help jij ons anderen te helpen? Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. Doe je mee? Elke bijdrage is welkom, hartelijk dank!

Steun ons eenmalig

Doe mee als Vriend

Jouw financiële steun is hard nodig. Zo groeien kinderen niet op in armoede, brengt de buurttuin mensen bij elkaar, bieden vrijwilligers in het hospice een luisterend oor en krijgen eenzame mensen een maatje. Steun je het Oranje Fonds met een maandelijkse gift van bijvoorbeeld 5 euro? Dan hebben wij een speciale welkomstattentie: een mooie kaartenset of een unieke verjaardagskalender.

Word Vriend van het Oranje Fonds

Doe mee als vrijwilliger

Overal in Nederland hebben mensen een tijd een Maatje nodig. Om te helpen of advies te geven of mee te gaan naar moeilijke dingen. Er zijn wandelmaatjes, leesmaatjes, boodschappenmaatjes, schuldhulpmaatjes, huiswerkmaatjes, sportmaatjes nodig. Heb je interesse? Wil je meer weten?

Word ook Maatje voor een ander

Maatje word je voor iemand die wat extra aandacht of begeleiding nodig heeft. Er is altijd iemand die jouw hulp kan gebruiken.

Naar de website van Maatjes

Wil je op de hoogte blijven als er Maatjes worden gezocht in jouw gemeente? Dat kan (vrijblijvend) met onze servicemail.

Maak een persoonlijk gebaar

Ken je iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken?

Verras iemand met een kaartje

Hartelijk dank voor je betrokkenheid!

Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. 

Donateursservice

Ben je al donateur en wil je opzeggen of een wijziging doorgeven? Of heb je een klacht over het Oranje Fonds? Wij helpen je graag.