Informatie voor deelnemers

Leuk dat uw organisatie geïnteresseerd is om mee te doen aan de Oranje Fonds Collecte! Op deze pagina vindt u informatie, tips en handige downloads. Deze pagina krijgt regelmatig een update.

Hoe werkt deelname?

• Alle stichtingen en verenigingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, een eigen bankrekening hebben en de opbrengst besteden in Nederland, kunnen deelnemen aan de Oranje Fonds Collecte
• Tot en met 1 april is het mogelijk om uw organisatie via Mijn Oranje Fonds aan te melden voor deelname. U kunt zelf het collectegebied kiezen waarin u gaat collecteren (max. 1 organisatie per collectegebied, op basis van beschikbaarheid)
• In mei ontvangt u alle benodigde materialen van het Oranje Fonds om te colleteren, ook de vergunning is al geregeld
• U collecteert tijdens de collecteweek gezellig met 10 of meer vrijwilligers of teamgenoten
• 50% van de opbrengst is voor uw eigen organisatie. U kunt dit vrij besteden binnen de maatschappelijke doelstelling. De andere 50% besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in uw eigen provincie

Handige downloads

Voor de promotie van de Oranje Fonds Collecte kunt u gebruikmaken van de volgende afbeeldingen*: collectanten foto 1, collectanten foto 2, collectanten foto 3, collectanten foto 4, afbeelding collectebus. (* De foto's kunnen rechtenvrij worden gebruikt onder vermelding van © Oranje Fonds – Bart Homburg.)
• Kijk hier voor het logo van het Oranje Fonds.

Oranje Fonds Collecte-groep​​

Word lid van onze Oranje Fonds Collecte-groep op Facebook en wissel ervaringen uit met andere collectedeelnemers.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Check de veelgestelde vragen. Nog steeds geen antwoord op uw vraag? Neem gerust contact op met het collecteteam, via collecte@oranjefonds.nl of 0900-4488448. We staan graag voor u klaar.

Vragen? Neem dan contact op met:

Lisanne de Keijzer

Coördinator collecte
lisanne.de.keijzer@oranjefonds.nl
030 233 93 67