Informatie voor deelnemers

Leuk dat uw organisatie geinteresseerd is om mee te doen aan de Oranje Fonds Collecte 2018! Op deze pagina vindt u informatie, tips en handige downloads. Deze pagina krijgt regelmatig een update.

Hoe werkt deelname?

• Alle stichtingen en verenigingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, een eigen bankrekening hebben en de opbrengst besteden in Nederland, kunnen deelnemen aan de Oranje Fonds Collecte 2018
• Tot en met 1 april is het mogelijk om uw organisatie via Mijn Oranje Fonds aan te melden voor deelname. U kunt zelf het collectegebied kiezen waarin u gaat collecteren (max 1 organisatie per collectegebied, op basis van beschikbaarheid)
• In mei ontvangt u alle benodigde materialen van het Oranje Fonds om te colleteren, ook de vergunning is al geregeld
• U collecteert tijdens de collecteweek gezellig met 10 of meer vrijwilligers of teamgenoten
• 50% van de opbrengst is voor uw eigen organisatie. U kunt dit vrij besteden binnen de maatschappelijke doelstelling. De andere 50% besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in uw eigen provincie

Handige downloads

Voor de promotie van de Oranje Fonds Collecte kunt u gebruikmaken van de volgende afbeeldingen*: collectanten foto 1, collectanten foto 2, collectanten foto 3, collectanten foto 4, afbeelding collectebus. (* De foto's kunnen rechtenvrij worden gebruikt onder vermelding van © Oranje Fonds – Bart Homburg.)
• Kijk hier voor het logo van het Oranje Fonds.

Toolkit

Speciaal voor de Oranje Fonds Collecte hebben we een toolkit ontwikkeld met diverse promotiematerialen. Je vindt de toolkit hier. In de toolkit vind je een poster, die je kunt personaliseren voor jullie organisatie, diverse materialen voor Facebook en Instagram en een handleiding hoe je deze zo goed mogelijk kan inzetten. 

Oranje Fonds Collecte-groep​​

Word lid van onze Oranje Fonds Collecte-groep op Facebook en wissel ervaringen uit met andere collectedeelnemers.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Check de veelgestelde vragen. Nog steeds geen antwoord op uw vraag? Neem gerust contact op met het collecteteam, via collecte@oranjefonds.nl of 0900-4488448. We staan graag voor u klaar.

Neem dan contact op met iemand van de afdeling Communicatie, Fondsenwerving en Campagnes.

Lisanne de Keijzer

coördinator collecte