Informatie voor deelnemers

Leuk dat uw organisatie meedoet aan de Oranje Fonds Collecte 2017! Op deze pagina vindt u meer informatie, tips en handige downloads. Deze pagina zal regelmatig een update krijgen.

Hoe werkt deelname?
• Alle stichtingen en verenigingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, een eigen bankrekening hebben en de opbrengst besteden in Nederland mogen deelnemen aan de collecte;
• Tot en met 14 april was het mogelijk om uw organisatie via Mijn Oranje Fonds aan te melden voor deelname aan de Oranje Fonds Collecte 2017. U kiest zelf het collectegebied waarin u gaat collecteren (max 1 organisatie per collectegebied);
• Begin mei ontvangt u alle benodigde materialen van het Oranje Fonds, ook de vergunning is al geregeld;
• U collecteert tijdens de collecteweek gezellig met 10 of meer vrijwilligers of teamgenoten;
• De helft van de opbrengst is voor uw organisatie. U kunt dit vrij besteden binnen de doelstelling. De andere helft besteedt het Oranje Fonds aan sociale organisaties in uw provincie.

Handige downloads

Oranje Fonds Collecte-groep​​
Word lid van onze Oranje Fonds Collecte-groep op Facebook en wissel ervaringen uit met andere collectedeelnemers.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?
Check de veelgestelde vragen voor antwoorden op veelgestelde vragen over onder andere het collecteren en de afdracht & opbrengst. Nog steeds geen antwoord op uw vraag? Neem gerust contact op met het collecteteam, via collecte@oranjefonds.nl of 030 2339 367. We staan graag voor u klaar.