Fondsen op Naam

Fondsen op Naam ontstaan op initiatief van betrokken mensen die willen investeren in sociaal welzijn binnen het Koninkrijk der Nederlanden.

Dat kan door een schenking bij leven of door een testamentaire beschikking ten gunste van het Oranje Fonds. De initiatiefnemer kiest zelf de naam en het bestedingsdoel van zijn Fonds op Naam, mits dat past bij ons werkterrein.

Naast eventuele aanvullende criteria van een Fonds op Naam, zoals een geografische afbakening of bepaalde doelgroep, gelden voor aanvragen de algemene richtlijnen van het Oranje Fonds. Het is overigens niet nodig dat u zelf uitzoekt welk Fonds op Naam geschikt zou zijn, dan doen wij bij de behandeling van de aanvragen graag voor u!

Hiernaast vindt u een overzicht van de huidige Fondsen op Naam bij het Oranje Fonds. Op elke pagina vindt u een overzicht van de toegekende bedragen vanuit het betreffende fonds. Een overzicht van alle Fondsen op Naam vindt u ook in het online jaarverslag.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Fondsen op Naam bij het Oranje Fonds. Laat uw gegevens achter en we nemen graag contact met u op.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem contact op met:

Judith van Kranenburg

Bijzondere Giften / Fondsenwerving
Communicatie en Fondsenwerving