Oranje Fondsen op Naam

Oranje Fondsen op Naam ontstaan op initiatief van betrokken mensen die willen investeren in een sociaal verbonden Nederland. Dat kan door een schenking bij leven of door een testamentaire beschikking ten gunste van het Oranje Fonds. U kiest zelf de naam en het bestedingsdoel van het Oranje Fonds op Naam, zolang dat past bij ons werkterrein.

Naast eventuele aanvullende criteria van een Oranje Fonds op Naam, zoals een geografische afbakening of bepaalde doelgroep, gelden voor aanvragen de algemene richtlijnen van het Oranje Fonds. Het is overigens niet nodig dat u zelf uitzoekt welk Oranje Fonds op Naam geschikt zou zijn, dan doen wij bij de behandeling van de aanvragen graag voor u!

Een overzicht van alle Oranje Fondsen op Naam vindt u hier en in het online jaarverslag.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Oranje Fondsen op Naam bij het Oranje Fonds. Laat uw gegevens achter en we nemen graag contact met u op.

Gun uzelf een blijvend goed gevoel

Body: 

Breng mensen bij elkaar met uw nalatenschap, daar kunt uzelf ook gelukkig van worden. Nu en later. Door samen met het Oranje Fonds uw wensen en mogelijkheden te bekijken. We helpen u graag aan dat goede gevoel.

Laat u inspireren

Vragen? Neem dan contact op met:

Judith van Kranenburg

Bijzondere Giften / Fondsenwerving
judith.van.kranenburg@oranjefonds.nl
030 233 93 63

Anderen bekeken ook