EO organiseert lichtjestocht in Rotterdam tegen eenzaamheid

Kerstmis is een feest van samenzijn. Maar dat geldt niet voor iedereen. Veel mensen in Nederland voelen zich eenzaam. De EO wil hen een hart onder de riem steken en organiseert een bijzondere lichtjestocht in Rotterdam. Iedereen is uitgenodigd om mee te lopen.

De EO vraagt deze kerst aandacht voor onze medemens met het thema #jebentnietalleen. Samen met alle Rotterdammers wil de omroep deze decemberavond Nederland laten weten dat we sámen kerst vieren, zodat niemand er alleen voor hoeft te staan tijdens de mooiste dagen van het jaar.

Loop je mee?

Ben je 's avonds beschikbaar op 8 december (vanaf ± 19.00 – 21.00 uur) en/of 9 december (vanaf ± 20.30 – 22.00 uur)? Dan kan je je opgeven via: kerst@eye2eyemedia.nl. Vermeld daarbij je naam, e-mail, telefoonnummer en kort waarom je graag mee wil lopen. 

Kerstfeest

Ook organiseert de EO het bijzondere muzikaal kerstevent 'Kerstfeest in de stad' in Rotterdam. Op 9 december zingen bekende artiesten populaire christelijke en niet christelijke kerstliederen. Met medewerking van verschillende koren en kinderen uit de stad vertelt de EO op een feestelijke manier het kerstverhaal. 

'Kerstfeest in de stad' wordt op 25 december uitgezonden bij de EO op NPO1. Presentatie is in handen van Bert van Leeuwen en Anne-Mar Zwart.