Burendag, 22 september 2018

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. In 2018 vieren we Burendag op 22 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Ondersteuning

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in. Lees meer op www.burendag.nl.

Historie
Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren Burendag omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Op initiatief van Douwe Egberts vierden we in 2006 voor het eerst Burendag in Nederland. In 2008 ontstond de samenwerking tussen Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Met Burendag willen beide organisaties mensen dichter bij elkaar brengen.

Plannen
Het Oranje Fonds biedt buurtorganisaties met goede plannen een financiele bijdrage om de plannen op Burendag uit te voeren. Vanaf medio 2018 kunt u weer een activiteit aanmelden en eventueel een bijdrage aanvragen via www.burendag.nl. We houden u graag op de hoogte via onze maandelijkse nieuwsbrief.

Meer weten?
www.burendag.nl.

Vragen? Neem dan contact op met iemand van de afdeling Communicatie, Fondsenwerving en Campagnes.