Bekijk alle fondsen bij het Oranje Fonds

Het Oranje Fonds beheert: Provinciefondsen, Samenwerkingsfondsen en Oranje Fondsen op Naam. Bekijk hieronder welke fondsen dit zijn.

Fonds op Naam: VN Decennium Sociaal

Het Oranje Fonds heeft met hulp van het Ministerie van SZW het Oranje Fonds op Naam VN Decennium Sociaal opgezet in het kader van het VN Decennium voor mensen van Afrikaanse afkomst.

Fonds Soldaat van Oranje

De producent van Soldaat van Oranje - De Musical heeft een Oranje Fonds op Naam binnen het Oranje Fonds opgericht.

Tom Sebastiaan Gans Fonds

Tom Sebastiaan Gans werd kort na zijn geboorte in juni 1944 samen met zijn ondergedoken joodse ouders opgepakt en belandde in concentratiekamp Bergen Belsen.

Fonds Timmers Van Nieuwenhuijzen

Met ingang van december 2017 hebben wij een nieuw Oranje Fonds op Naam mogen verwelkomen, namelijk “Fonds Timmers Van Nieuwenhuijzen”.

Fonds Stichting Zorg en Zekerheid

Met de financiële bijdrage uit het Fonds Stichting Zorg en Zekerheid worden sociale initiatieven ondersteund waarbij vrijwilligers (chronisch) zieke mensen bijstaan en hen betrekken bij de samenlev

Els van den Nagel Fonds

Het Oranje Fonds op Naam “Els van den Nagel Fonds” is met ingang van 1 juli 2017 ingericht.

Calibris Fonds

Met ingang van december 2017 hebben wij een nieuw Oranje Fonds op Naam mogen verwelkomen, namelijk het ‘Calibris Fonds’.

Romoli Polak voor Nederland Fonds

Dit Oranje Fonds op Naam is op 1 januari 2016 opgericht door een testamentaire beschikking van de heer Lion Polak (2015).

Fonds Zorgen voor Elkaar Provincie Limburg

Het Samenwerkingsfonds Zorgen voor Elkaar Provincie Limburg steunt initiatieven die de sociale samenhang en sociale participatie in de Provincie Limburg bevorderen waardoor mensen worden ondersteun

Interesse in uw eigen Fonds op Naam?

Body: 

Soms wil je meer doen. Een bijdrage leveren om écht het verschil te maken in het leven van mensen. Ontvang nu de eerste editie van Oranje, een gloednieuw magazine over bijzondere projecten en de mensen die ze mogelijk maken. 

Bestel het magazine