Bekijk alle fondsen bij het Oranje Fonds

Het Oranje Fonds beheert Provinciefondsen, Samenwerkingsfondsen en Oranje Fondsen op Naam. Bekijk hieronder welke fondsen dit zijn.

Fonds Voetbal Verbindt

Het Oranje Fonds op Naam Voetbal Verbindt is opgericht met de KNVB. De KNVB gelooft in de verbindende kracht van voetbal en wil deze uitbreiden naar de hele samenleving.

Fonds Van Haersma/Jkvr. Warin

Het Fonds Van Haersma/Jkvr. Warin is opgericht met als doel het bevorderen van actief burgerschap, om mensen die in armoede leven bij te staan en te betrekken bij de samenleving.

VN Decennium Sociaal

Het Oranje Fonds heeft met hulp van het Ministerie van SZW het Oranje Fonds op Naam VN Decennium Sociaal opgezet, in het kader van het VN Decennium voor mensen van Afrikaanse afkomst.

Fonds Soldaat van Oranje

De producent van Soldaat van Oranje - De Musical heeft een Oranje Fonds op Naam binnen het Oranje Fonds opgericht.

Tom Sebastiaan Gans Fonds

Tom Sebastiaan Gans werd kort na zijn geboorte in juni 1944 samen met zijn ondergedoken joodse ouders opgepakt en belandde in concentratiekamp Bergen Belsen.

Fonds Timmers Van Nieuwenhuijzen

Met ingang van december 2017 hebben wij een nieuw Oranje Fonds op Naam mogen verwelkomen, namelijk “Fonds Timmers Van Nieuwenhuijzen”.

Fonds Stichting Zorg en Zekerheid

Met de financiële bijdrage uit het Fonds Stichting Zorg en Zekerheid worden sociale projecten ondersteund waarbij vrijwilligers (chronisch) zieke mensen bijstaan en hen betrekken bij de samenleving

Els van den Nagel Fonds

Het Oranje Fonds op Naam “Els van den Nagel Fonds” is met ingang van 1 juli 2017 ingericht.

Calibris Fonds

Met ingang van december 2017 hebben wij een nieuw Oranje Fonds op Naam mogen verwelkomen, namelijk het ‘Calibris Fonds’.

Laat u inspireren

Body: 

Soms wil je meer doen. Een bijdrage leveren om écht het verschil te maken in het leven van mensen. Ontvang nu de eerste editie van Oranje, een gloednieuw magazine over bijzondere projecten en de mensen die ze mogelijk maken.

Bestel het magazine