Oranje Fonds Agenda

Wanneer is NLdoet, Burendag en de uitreiking van de Appeltjes van Oranje? Op welke data zijn er kennis- of inspiratiedagen voor initiatiefnemers? Bekijk de agenda van het Oranje Fonds.

13/14-03: NLdoet 2020

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Lees meer

26-03: Inspiratiedag Meedoen, samen uit de armoede

Op donderdag 26 maart organiseren we in Amersfoort een landelijke kennisdag voor projecten die zich richten op het bestrijden van armoede. Er zijn inspirerende sprekers en workshops, onder andere over vrijwilligersbeleid, alliantievorming, online schuldhulpverlening en ervaringsdeskundigheid.

Aanmelden

14-05: KennisFestival Vrijwillige Zorg in het Gezin

Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om aan te melden volgt nog.

26-05: Uitreiking Appeltjes van Oranje 2020

De Appeltjes van Oranje worden jaarlijks uitgereikt aan drie sociale projecten die op succesvolle wijze groepen mensen verbinden en die ervoor zorgen dat mensen weer meedoen in de samenleving. De prijzen worden uitgereikt door Koningin Máxima op Paleis Noordeinde.
Lees meer

Anderen bekeken ook