Oranje Fonds Agenda

Wanneer is NLdoet, Burendag en de uitreiking van de Appeltjes van Oranje? Op welke data zijn er kennis- of inspiratiedagen voor projectleiders? Bekijk de agenda van het Oranje Fonds.

23-05: Uitreiking Appeltjes van Oranje

ElanArt uit Gelderland, Taal Doet Meer uit Utrecht en de landelijke organisatie Met je Hart ontvangen op deze dag een Appeltje van Oranje uit handen van Koningin Máxima. Het thema van dit jaar is 'De kracht van samen; vrijwilligers doen mee(r)’.

Lees meer

04-06: Inspiratiedag Appeltjes van Oranje

Initiatiefnemers van sociale projecten zijn er altijd voor anderen, maar tijdens onze inspiratiedag 'De kracht van vrijwilligers' zijn wij er even voor hen. Samen duiken we in de wereld van het mobiliseren en betrokken houden van vrijwilligers.

Aanmelden

11 t/m 15-06: Oranje Fonds Collecte

Tijdens de Oranje Fonds Collecte halen we samen met organisaties geld op voor een mooiere samenleving. 50% van de opbrengst mogen organisaties zelf besteden, de andere helft naar sociale projecten in de provincie waar gecollecteerd is.

Lees meer

12-06: Kenniscafé Mentoring

Voor organisaties die werken met een vrijwillig mentor- of maatjesprogramma voor jonge statushouders organiseren Humanitas Match en Stichting B for You een kenniscafé. Organisaties kunnen hier hun kennis delen en leren van elkaars ervaringen.

Aanmelden

28-09: Burendag 2019

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met de buurt. Een dag waarop veel mensen ook iets goeds doen voor de buurt. Dit jaar vieren we Burendag op 28 september.

Lees meer