ABAB Accountants en Adviseurs

Tilburg, 4 februari 2015 – ABAB Accountants en Adviseurs heeft vandaag een cheque van € 5.000 aan het Oranje Fonds overhandigd. Het Oranje Fonds steunt met deze donatie sociale initiatieven in het Koninkrijk der Nederlanden.

John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie van ABAB Groep B.V.: “Binnen onze organisatie mogen medewerkers zelf goede doelen aandragen. Dit jaar is er onder meer voor het Oranje Fonds gekozen. Wij hanteren hiervoor een donatiebeleid. Ons beleid is gericht op het geven van aandacht aan organisaties en personen die onze steun meer dan goed kunnen gebruiken. De keuze voor het Oranje Fonds sluit hier dan ook bij aan.”

Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, is vereerd de cheque namens het Fonds in ontvangst te mogen nemen. “Het Oranje Fonds is verheugd over deze gift van ABAB Accountants en Adviseurs. Zo ondersteunen zij heel direct mooie sociale initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. De bijdrage is een prachtig geschenk aan de Nederlandse samenleving.”

Utrecht
5.000,=

Berrie Jurg

Fondsenwerver
berrie.jurg@oranjefonds.nl
030 233 93 62