Aan de slag als vrijwilliger

Het Oranje Fonds maakt zich sterk voor een land met meer contact en betrokkenheid. Een fijn land om in te wonen, voor iedereen. Help je mee? Als vrijwilliger kun je je aansluiten bij een van onze campagnes.

Maatjes Gezocht

Maatje word je voor iemand die wekelijks of tweewekelijks wat extra aandacht, ondersteuning of begeleiding nodig heeft. Dat kan op heel veel manieren: samen koffie drinken, wandelen of hardlopen, voorlezen, boekhouden, taallessen, theater en nog veel meer. Hoe lang je Maatje bent, verschilt per project: dat varieert van 3 maanden tot 2 jaar. Er is altijd iemand die jouw hulp kan gebruiken. Help iemand die tijdelijk een steuntje in de rug kan gebruiken en word maatje.

Meld je aan als maatje

NLdoet

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.
Veel bedrijven vinden het belangrijk om iets voor sociale organisaties te doen. Dat kan ook met NLdoet! Met een groep collega’s kunt u op zo’n dag heel veel voor een organisatie betekenen. Daarnaast is NLdoet een mooie teamactiviteit. Doe op 8 en 9 maart 2019 mee met NLdoet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Lees meer 

Steun het vrijwilligerswerk

Het Oranje Fonds steunt honderden vrijwilligersinitiatieven. Tijdens NLdoet én de rest van het jaar. Met uw bijdrage steunt het Oranje Fonds grote en kleine initiatieven die zorgen voor minder eenzaamheid, meer contact en betrokkenheid. Sluit u aan bij het mooiste sociale netwerk van Nederland en word Vriend.

Ja, ik steun het vrijwilligerwerk!

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief voor particulieren.

Ja, ik blijf graag op de hoogte