Oranje Fonds Collecte 2017

Op 22 mei start in 18 gemeenten de Oranje Fonds Collecte 2017! Samen met de reguliere collecteweek van 6-10 juni 2017 doen in totaal ruim 1.200 organisaties in 340 gemeenten mee. 

100% gaat naar sociale projecten bij u in de buurt! Geeft u ook?

Geef om een sociaal en betrokken Nederland, geef aan het Oranje Fonds!
De Oranje Fonds Collecte is dé collecte voor een sociaal en betrokken Nederland. Met de collecte steunt het Oranje Fonds maatschappelijke organisaties en laten we zien hoe belangrijk zij zijn voor velen. Denk aan het buurthuis waar mensen die in een sociaal isolement zitten altijd terecht kunnen, de sportclub waar men elkaar iedere week treft en het zorgcentrum waar mensen met een beperking een dagbesteding vinden.De Oranje Fonds Collecte van 6 mei t/m 10 juni is dé collecte voor een sociaal en betrokken Nederland. Met de collecte steunt het Oranje Fonds maatschappelijke organisaties en laten we zien hoe belangrijk zij zijn voor velen. Denk aan het buurthuis waar mensen die in een sociaal isolement zitten altijd terecht kunnen, de sportclub waar men elkaar iedere week treft en het zorgcentrum waar mensen met een beperking een dagbesteding vinden.

100% besteed, 100% dichtbij
In totaal doen ruim 1.200 organisaties in 340 gemeenten mee aan de Oranje Fonds Collecte 2017. Deelnemende organisaties mogen de helft van de opbrengst houden en besteden aan hun doelstellingen. De andere helft gaat naar sociale organisaties in de provincie waarin gecollecteerd is. Alle kosten van de collecte (organisatie, materiaal, geldverkeer) zijn voor rekening van het Oranje Fonds. In de organisatie werkt het Oranje Fonds samen met de RegioBank, die in de meeste plaatsen zorgdraagt voor de afdracht. Zo wordt elke opgehaalde euro 100% besteed aan sociale initiatieven, 100% dichtbij. Dat maakt de Oranje Fonds Collecte uniek.

Bekijk welke organisaties in uw gemeente komen collecteren.

 

fotomontage_collecte.jpg

Informatie voor deelnemers
Deelnemende organisaties vinden hier handige informatie die zij (kunnen) gebruiken bij hun deelname aan de collecte. Lees ook de ervaringsverhalen van oud-deelnemers. Helaas is het niet meer mogelijk om uw organisatie aan te melden voor deelname aan de Oranje Fonds Collecte 2017.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Lees de antwoorden op de veelgestelde vragen. Neem contact op met het collecteteam via collecte@oranjefonds.nl of bel tijdens kantooruren 030 2339 367.